مرتضی ملکی مین باش رزگاه

مطالب وبلاگ

اخبار، اطلاعیه ها و...

فرایند مرحله به مرحله در تحلیل داده های کیفی

مقاله پیوست به قلم هِلِن اٌکآنر (Helen O'Conner)  و نانسی گیبسون (Nancy Gibson ) به رشته تحریر درآمده است. در این مقاله ارزشمند، نویسندگان در 5 مرحله، به شرح تفصیلی تحلیل داده های کیفی با ذکر نمونه های عینی پرداخته اند که می تواند راهنمای بسیار مناسبی برای کلیه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی باشد. این مراحل شامل  مرحله 1) سازماندهی داده ها، مرحله 2) یافتن و سازماندهی ایده ها و مفاهیم، مرحله 3) ساختن تمهای کلی در میان داده های موجود، مرحله 4) حصول اطمینان از پایایی و روایی تحلیل داده ها و یافته های تحقیق، و مرحله 5) پیدا کردن توضیحات مناسب و منظقی از یافته های تحقیق است. به دلیل وجود انبوهی از نمونه های تحلیلی در این مقاله، مطالعه این مقاله را به کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که درس روش تحقیق را دارند توصیه می نمایم.

دانلود ضمیمه بازگشت به بلاگ
دسته بندی : مطالب آموزشی , بازدید:435 , تاریخ انتشار : 1398/01/23