مرتضی ملکی مین باش رزگاه

مطالب وبلاگ

اخبار، اطلاعیه ها و...

گروهبندی ارائه تکالیف ترمی در درس روش تحقیق در کسب و کار

به اطلاع کلیه دانشجویان رشته مدیریت کسب و کار (MBA) می رساند گروهبندی ارائه تکالیف ترمی به شرح زیر می باشد:

کسب و کار (بازاریابی و مالی)

گروه 1) مهرداد پولادی، علی مردانیان و احمد همایونی (روش تحقیق روایت پژوهی)

گروه 2) علی جهان بخشی، احسان محمدی، محمد ملکی، بهروز رسولی (روش تحقیق مطالعه موردی)

گروه 3) محسن مکی، محمد ابراهیم باقرنژاد، محمدرضا مرادیان (روش تحقیق نظریه داده بنیاد)

گروه 4) مهدیه بابایی، حسین خسروی و فراز برزگر صدیق (روش تحقیق پدیدار شناختی)

گروه 5 ) بهاره میراسدی، مهشید حسن زاده و محمدرضا حمیدی (روش تحقیق قوم نگاری)

نکته) آخرین مهلت تحویل تکالیف مشخحص شده برای این گروه 06-خرداد-1398 میباشد.

کسب و کار (رفتار، استراتژی، سیستم)

گروه 1) کتایون حق پرست، الهه شادانفر، سوسن سیمایی، فائزه عربی و منصور طاهباز (روش تحقیق روایت پژوهی)

گروه 2) نگین شیروانی، مرجان شادکام، فاطمه محمدی، مرجان شورجه (روش تحقیق مطالعه موردی)

گروه 3) حسن پوریانی، مهدی نوعی، امیررضا نیساری و رضا عسگری (روش تحقیق نظریه داده بنیاد)

گروه 4) رضا اسماعیلی، علی کاظم نژاد، حمید رئیسی و سعید مروج (روش تحقیق پدیدار شناختی)

گروه 5 ) سمیرا روحانی، پرنا زحمتکش، ایلار بختیاری، حامد حجامی و جواد مشتاقیان (روش تحقیق قوم نگاری)

نکته) آخرین مهلت تحویل تکالیف مشخص شده برای این گروه 07-خرداد-1398 میباشد.

انتهای پیام

بازگشت به بلاگ